Welcome!

"Beauty in things exists merely in the mind which contemplates them." (David Hume's Essays)

Review ♥ Primer NYX HD ♥


Primer NYX HD 

    Descrierea produsului oferita de catre NYX:

"Prep your eyelids with this lightweight eye makeup primer that evens skin tone, smooths lines and ensures lasting makeup application. The High Definition Eye Shadow Base alleviates creases and pumps up the vibrancy of your eye shadow."


   Ingrediente: Isododecane, Talc, Beeswax, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, VP/Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Phenoxyethanol/Methylparaben, Ethylparaben/Butylparaben, Propylparaben/Isobutylparaben, Colorant, Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxide Yellow (CI77492), Iron Oxide Black (CI77499), Iron Oxide Red (CI77491).

   Primerul vine intr-un tub negru de plastic, foarte rezistent la socuri, cu un aplicator tip luciu de buze. Are o dimensiune potrivita pentru a putea incapea in orice trusa de machiaj. Cantitatea care se ia pe aplicator, mie, imi ajunge pentru ambele pleoape.
Primer NYX HD     Are o textura usora, dupa aplicare si intindere ramane transparent cu un usor luciu. Se intinde foarte usor si nu este necesara o cantitate mare pentru rezultate minunate.
    Tubul are o cantitate de 8 gr si este valabil 9 luni de la data deschiderii. Pretul este de aproximativ 35 lei , singurul dezavantaj, este ca la noi se gaseste doar pe situri.
    Eu nu as putea sa port fard fara o baza mai mult de 2-3 ore, pentru ca ar disparea, avand pleoapele  uleioase. Aceasta baza, imi ajuta fardurile sa stea chiar si cate 12 ore. Poza de mai jos, arata un machiaj dupa 12 ore, fara retusuri, fardul este din trusa Sleek- Oh so special iar gel eyelinerul este de la Essence.
Primer NYX HD


Voi ce produse ati incercat de la NYX?0 Colourful Thoughts:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up