Welcome!

"Beauty in things exists merely in the mind which contemplates them." (David Hume's Essays)

Review+Swatch: Stila Contouring TrioStila Contouring Trio

   Consider ca a sosit timpul sa ii acord acestui produs o postare pe blogul meu, merita, si-a castigat locul.
Am acest trio de ceva timp, mai bine de un an, il folosesc pentru conturarea fetei (obraji, nas, frunte) si pe post de fard pentru pleoape.

Stila Contouring Trio
    
   Trusa contine trei pastile cu un diametru de aproximativ 3.5 cm, iar fiecare avand cate 3 gr. de produs.Pe spatele acesteia, apare denumirea produselor: flash, light si dark.

Interior Trusa conturare Stila

      Aceasta are un design foarte dragut, un pic cam mare dupa parerea mea, dar cred ca acest fapt se datoreaza ledurilor de pe marginea oglinzii. Este o idee interesanta, dar nu prea practica. Peste pastile exista o folie cu denumirea fiecarui produs, iar cei de la Stila ne mai ofera si o brosurica cu un ghid de folosire a acestuia.

Pastile Stila Conturing

   Aceste pudre au o textura extrem de catifelata, dar fara a fi prafoase, rezista peste 8 ore pe ten si sunt foarte pigmentate, nu este necesar sa folosesc o cantitate mare.

Swatch Stila Conturing

Flash: maro cu particule fine de sclipici argintiu - eu o aplic pe pleoape sau pe pometi ca si highlight

Light: este o culoare a pielii cu un finish mat - o folosesc pentru  highlight (pometi, sub arcada sau nas) dar si pe pleoapa mobila

Dark: maro cu un usor finish satinat, dar dupa aplicare pare mat - imi place sa o folosesc la conturarea obrajilor, nasului, tamplei dar si in pliu pentru efectul de umbra.

Daca reusiti sa achizitionati acest produs sunt ferm convinsa ca nu veti regreta investitia. Este un produs care are mai multe intrebuintari, cu o singura trusa aveti conturare si un machiaj natural pentru ochi.

Voi ce produse folositi pentru highlight si conturare?

Pe blog veti gasi recenzie si swatch pentru inca doua produse Stila: The Smokey Eye- Talking palette si Lovely Eye-The talking palette
Ma gasiti pe Facebook: Colourfulbazaar


0 Colourful Thoughts:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up