Welcome!

"Beauty in things exists merely in the mind which contemplates them." (David Hume's Essays)

Treasure Hunt- Location: My Bags

   Dupa cum spune si titlul...am pornit la o vanatoare de comori, dar nu pe o insula exotica dupa o comoara pierduta a unor pirati, ci in dulapul meu, mai exact in genti dupa lucrurile mele.Am ajuns in punctul in care incepeam sa ma indoiesc de memoria mea :)) nu imi mai  gaseam nici un pix, ir, oglinda, inel, brosa si altele...unele am crezut ca le-am pierdut sau ca un spiridus a intrat nopatea la mine in camera, la mine in dulap si de acolo mi-a umblat prin genti....a luat tot ce a dorit... :))
   Cu ocazia unor noi rafturi in dulap, a trebuit sa imi reorganizez lucrurile in acesta si asa am ajuns si la partea cu gentile.Am decis sa mai arunc o privire in ele...si mare mi-a fost mirarea... o groaza de lucruri pe care le consideram pierdute sau de care am uitat.
   Am facut si o poza, dar nu am pus chiar tot, cum ar fi pachetele de servetele, necesarul pentru fiecare perioada critica a lunii (muuulteeee la numar), pachetele de guma sau pachetele in care au mai ramas 1-2 gume ,inca cateva creme de mani care nu au mai avut loc in poza si prinzatoarele de par si agrafele.
   Si acum....poza....


   Cam socant nu...cel putin pentru mine a fost.Si acuma inventarul: o multime de pixuri, iruri, 2 luciuri de buze, 2 rujuri, 1 folie medicamente, 1 suport geanta, 1 brosa, 2 creme, 1 oglinda, 1 pachet de servetele umede, 1 bratara, 3 inele, cateva agrafe si prinzatori de par + cele mai sus mentionate.
   Daca stam sa ne gandim cate lucruri se "pierd" sau de cate lucruri uitam in geanta....oare ar fi mai bine sa avem 2-3 genti? Cred ca nu...atunci cum ne-am mai bucura de lucrurile de care ne-am plictisit? :))
    Sunteti si voi in aceeasi situatie? E o provocare/tag pentru oricine doreste sa arate ce "comoara" uitata a mai gasit prin genti.

6 Colourful Thoughts:

Alexandra said...

Dar arata chiar bine continutul gentii tale! Foarte colorata "comoara"! :D

Iulia said...

wow...:)) multe lucuri intra intr'o geanta;))

Denisa said...

eu sunt maga organizata, pun pariu ca nu as gasi nimic in nici o geanta :))

Irynuk said...

Eu cand nu gasesc ceva...primul loc unde il caut este in geanta:))...
multe lucruri tinem in geanta...:))

colourful.makeup said...

Trebuie sa mentionez ca in poza este continutul mai multor genti :)) cam din fiecare gama de "produse" (din poza), pentru mine, este necesar sa am cel putin unul la mine.multumesc de commenturi :*

colourful.makeup said...

multumesc pentru pareri :*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up